1. Home
  2. Docs
  3. OpenAPI for WooCommerce
  4. Instalare si Activare

Instalare si Activare

1. Instalare

Instalarea modulului OpenAPI for WooCommerce se face urmând pașii următori:

În primul rând, trebuie să descărcați modulul din contul tău (care va fi un fișier zip). În contul tău mai poți găsi și informații despre comenzile tale, licențe, și abonamente. Pentru a ajunge la butonul de descărcare trebuie să accesezi ‘View details and downloads’ din contul tău.

După ce descarci fișierul, trebuie să intri în panoul de administrare WordPress și să accesezi Plugins » Add new » click pe butonul ‘Upload Plugin’ din partea de sus a paginii » care va deschide formularul de încărcare a modulului.

Apoi trebuie să dai click pe butonul ‘Browse’ și să alegi fișierul de plugin pe care l-ai descărcat în pasul anterior pe computer.

După alegerea fișierului din computer, trebuie să apeși pe butonul ‘Install now’. Așteaptă că fișierul să fie încărcat și instalat. După terminarea instalării vei vedea un mesaj de succes și un nou buton de activate a modulului ‘Activate Plugin’ » apasă pentru a activă.

Asta a fost tot! Nu mai rămâne decât să configurezi modulul conform nevoilor tale.

2. Activarea licenței

Licența este necesară pentru a utiliza modulul și pentru a beneficia de actualizări și asistență. Licența este activă timp de un an de la cumpărare. Dacă abonamentul este anulat în cursul acelui an, licența va rămâne în continuare activă pentru restul anului, după care va expiră. Odată ce licența expiră, nu veți mai avea acces la modul, asistență sau viitoare actualizări.

Licență se găsește în contul tău » View licenses. Acolo se găsește o pictogramă cheie » click pe ea și se va afișa licență » copiază numărul de licență, apoi accesează site-ul tău » WooCommerce » Setări » OpenAPI » adăugați licența acolo » apoi faceți click pe butonul ‘Salvați modificările’, apoi faceți click pe ‘Activează licență’ .

Was this article helpful to you? No Yes

How can we help?