Site-ul nostru („site-ul” – https://avianstudio.com) acordă o licență limitată neexclusivă pentru a utiliza pluginurile („pluginul”) vândute prin acest site. Acest site este administrat de Avian Studio SRL („proprietarul”), iar prin achiziționarea oricărui plugin, acceptați Termenii și condițiile („licența”) emise de compania noastră.

1. Licențiere

Licențiera pluginurilor este făcută sub licența publică generală GNU 2.0 (http://www.gnu.org/licenses/gpl.html) sau o versiune ulterioară.

2. Garanție

Pluginurile vândute de Avian Studio SRL sunt realizate în speranța că vor fi de folos, dar FĂRĂ NICI O GARANȚIE; În ideea în care WordPress funcționează corect pe o instalare minimă, pluginurile noastre au garantia ca vor funcționa perfect pe o instalare minimă. Deoarece numărul pluginurilor si temelor existente este vastă, nu garantăm că pluginul va funcționa cu orice plugin sau temă. Nu suntem responsabili și nu vom fi responsabili pentru niciun conflict sau problemă de compatibilitate care ar putea apărea din cauza softului terților. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere de date ca urmare a instalării sau utilizării pluginului. În cazul în care apar conflicte cu softul terților, putem oferi asistență la discreția noastră.

3. Suport

Avian Studio SRL vinde și distribuie pluginuri „așa cum sunt” și fără nicio garanție că vor funcționa exact așa cum ați dori sau vor fi compatibile cu toate componentele de pe un site. Asistență tehnică pentru pluginurile vândute și distribuite de Avian Studio SRL va fi disponibilă doar celor ce au o licență activă, plătită. Suportul și actualizările sunt acordate timp de un an de la plata inițială pe baza licenței pe care ați achiziționat-o. După acel an, cumpărătorul trebuie să își reînnoiască licența pentru a primi în continuare suport și actualizări pentru pluginurile cumpărate.

Suport pentru pluginurile vândute de Avian Studio SRL se acordă atâta timp cât sunt dezvoltate în mod activ. În cazul în următoarelor scenarii, Avian Studio SRL nu va mai fi responsabil pentru furnizarea de suport pentru pluginurile vândute:

 • Pluginul nu mai este dezvoltat în mod activ de Avian Studio SRL.
 • Pluginul sau compania este cumpărată de o altă companie.
 • WordPress nu mai este dezvoltat activ.

4. Titularii licenței

Doar titularul unei licențe este autorizat să solicite asistență si să acceseze contul. Dacă o altă parte, în afara titularului licenței, accesează contul sau foloseste licența într-o manieră nespecificată, ne rezervăm dreptul de a suspenda pe termen nelimitat cheia licenței fără notificare sau consimțământ. Copierea conținutului acestui site, inclusiv materialele de documentație, este strict interzisă.

5. Actualizări automate

Actualizările automate sunt disponibile titularilor unei licențe active. Actualizările automate sunt disponibile pentru toate pluginurile vândute pe acest site. Actualizările automate sunt disponibile atâta timp cât cheia de licență generată din achiziție este validă și activă.

6. Livrarea pluginului

După ce plata este procesata cu succes plata, veți primi un e-mail cu numărul comenzii, cheia de licență, și alte informații despre comandă. Pluginul poate fi descărcat dând clic pe linkul corespunzător din e-mailul pe care îl primiți. Dacă nu primiți un e-mail care conține aceste informațiile, ne puteți contacta la contact@avianstudio.com pentru a solicita informațiile de achiziție.

7. Proprietate

Toate pluginurile sunt proprietatea Avian Studio SRL. Revendicarea oricărui drept de proprietate, intelectuală sau exclusivă, asupra produselor noastre este strict interzisă. Pluginurile noastre sunt furnizate „așa cum sunt”, fără nicio garanție, exprimată sau implicită. Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de daune, inclusiv, dar fără a se limita la, daune sau pierderi directe, indirecte, speciale, accidentale sau secundare care apar din cauza utilizării sau incapacității de a utiliza pluginurile noastre.

8. Site și conținut

Tot conținutul găsit pe acest site și în pluginul nostru, inclusiv documentație, sau orice alt tip de informații sunt proprietatea Avian Studio SRL și nu pot fi redistribuite fără permisiunea sau consimțământul companiei.

9. Modificări ale prețului

Avian Studio SRL își rezervă dreptul de a modifica, schimba, anula sau actualiza prețul unui abonament (valabil pentru orice plugin) și / sau o cheie de licență fără notificare prealabilă sau consimțământ. Prețurile tuturor produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă sau consimțământ.

10. Politica de anulare și rambursare

Rambursările vor fi oferite la discreția noastră. Rambursările vor fi luate în considerare numai pe baza următoarelor motive:

 • Sunteți în primele 14 zile de la achiziționarea pluginului.
 • Nu puteți instala plugin-ul în mod corespunzător sau nu functionează corespunzător.
 • Ați încercat să vă rezolvați problemele existente mai intai printr-o cerere de asistență tehnică.
 • Nu se vor acorda rambursări după ce au trecut 14 zile de la achiziție.
 • Problemele cauzate de plugin-uri terțe, teme sau alte programe software nu vor fi considerate motive pentru rambursare.

Toate licențele sunt vândute ca abonamente/plăți recurente, care se reînnoiesc în fiecare an la datei achiziției. Abonamentele se vor reînnoi automat la sfârșitul perioadei anuale de licență, cu excepția cazului în care cumpărătorul își anulează abonamentul înainte de data reînnoirii automate.

Vă rugăm să rețineți următoarele:

 • Reînnoirile abonamentului sunt procesate anual și în mod automat la aniversarea achiziției inițiale. Reînnoirea licenței va continua și licenta va rămâne valabilă in fiecare (1) an, cu excepția cazului în care abonamentul este anulat înainte de data reînnoirii.
 • Vă puteți anula abonamentul în orice moment din contul dvs de pe acest site sau contactându-ne. Dacă alegeți să vă anulați abonamentul, nu veți mai primi actualizări și asistență pentru pluginurile cumpărate odată ce expiră licența.
 • Nu se acordă rambursări pentru plățile de reînnoire.
 • Dacă alegeți să anulați abonamentul, licența va expira la un an de la achizița inițiala și nu veți mai primi actualizări și asistență pentru planul achiziționat.

Prin achiziționarea unui plugin de pe site-ul nostru, sunteți de acord cu politica de rambursare prezentă anterior și renunțați la orice drept de o supune întrebărilor, judecății sau acțiunilor legale.

11. E-mail

Avian Studio SRL vă poate trimite ocazional e-mailuri legate de achiziționarea de produse de la compania noastră.

12. Acord de licențiere

Prin achiziționarea produselor noastre, indicați și consimțiți că ați citit și sunteți de acord cu Termenii și condițiile enumerate și detaliate mai sus. Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și condițiile actuale fără notificare prealabilă sau consimțământ.