WooCommerce SGR

Pluginul WooCommerce SGR (Sistemul de Garanție-Returnare) este soluția ideală pentru comercianții români care doresc să respecte noile reglementări referitoare la taxa PET. Această taxă de 0,50 RON este percepută la achiziționarea băuturilor, inclusiv apă, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin și băuturi spirtoase, în ambalaje de unică folosință din sticlă, plastic sau metal, cu un volum cuprins între 0,1 litri și 3 litri.

De la 30 noiembrie 2023, toți operatorii care produc, importă sau comercializează astfel de produse au obligații legale față de SGR, iar pluginul WooCommerce SGR vine în sprijinul lor, facilitând colectarea acestei taxe. Dezvoltat special pentru magazinele online bazate pe platforma WooCommerce, acest plugin simplifică procesul de colectare a taxei de 0,50 RON pentru fiecare ambalaj de unică folosință vândut.

Cum funcționează?

Pluginul necesită doar configurarea produselor ce conțin ambalaje de unică folosință, iar apoi informează și colectează garantia de 0,50 RON pentru fiecare ambalaj.

1.

Configurarea produselor

Pluginul permite configurarea pentru fiecare produs a prezenței ambalajului de unică folosință și a cantității de ambalaje incluse, cum ar fi un bax de bere care conține 6 ambalaje.

2.

Afișare garantiei SGR pe pagina produsului.

Pe pagina produsului, clientul este informat că va fi percepută o taxă de 0,50 RON pentru fiecare ambalaj al produsului.

3.

Afișare garanție SGR în coșul de cumpărături.

Pe pagina coșului de cumpărături, clientul poate vedea clar de la ce produs și cât i se va percepe taxă pentru ambalajele de unică folosință.

4.

Adăugarea taxei la finalizarea comenzii

La finalizarea comenzii, se va adăuga o taxă de garanție SGR care va include suma totală a tuturor garanțiilor pentru ambalajele din coșul de cumpărături al clientului.

Cât costă ?

Și am ajuns la cea mai frecventă întrebare.

100.00 RON/an

  • Licență pentru 1 site
  • Suport pentru 1 an
  • Update-uri pentru 1 an

Banii înapoi!

Dacă din orice motive nu ți se potrivește produsul ai o garanție de 14 zile (de la data achiziției) în care poți cere banii înapoi.

Plata în siguranță!

Pentru siguranţa ta, toate plățile sunt procesate în siguranță de Stripe.

Suport dedicat!

Oferim suport premium pentru toți cei care cumpără produsele dezvoltate de noi.