WooCommerce Facturare PRO

WooCommerce Facturare PRO este un plugin ce va îmbunătățire relația magazinului dumneavoastră cu persoanele juridice dar și cu cele fizice

Datorită opțiunilor pluginului clienții vor ști în fiecare momentan care e prețul produselor dumneavoastră indiferent dacă e cu TVA sau nu, sau dacă legislația în vigoare taxează diferențial anumite produse în funcție de cumpărător, dacă este persoană fizică sau juridică.

Acest plugin reprezintă versiunea premium a pluginului de Facturare și adaugă funcționalități suplimentare acestuia.


Ce face pluginul?

Nu suntem vânzători de minuni, însă oferim soluții pentru nevoile clienților noștri. Iată câteva dintre funcționalitățile acestui modul.

Taxe diferite pentru persoane fizice și juridice.

Prin această funcționalitate, poți stabili o taxă pentru persoanele fizice și o altă taxă pentru persoanele juridice. Prețurile din magazin se vor actualiza automat în funcție de tipul de client, bazat pe informațiile furnizate de utilizator.

Afișare prețuri cu și fără TVA.

Poți permite clienților tăi să vizualizeze prețurile atât cu TVA, cât și fără. Nu mai este necesar să folosești coduri preluate de pe internet pentru a afișa prețurile în ambele moduri.

Vinde doar B2B

Acum poți limita vânzările doar către persoane juridice, iar pe pagina de finalizare a comenzii vor apărea doar informațiile necesare acestui tip de client.

Campuri inregistrare.

Acum, câmpurile din pluginul de facturare sunt disponibile și pe pagina de înregistrare. Astfel, clienții se pot înregistra selectând opțiunea corespunzătoare pentru persoane fizice sau juridice.

Cât costă ?

Și am ajuns la cea mai frecventă întrebare.

100.00 RON/an

  • Licență pentru 1 site
  • Suport pentru 1 an
  • Update-uri pentru 1 an

Banii înapoi!

Dacă din orice motive nu ți se potrivește produsul ai o garanție de 14 zile (de la data achiziției) în care poți cere banii înapoi.

Plata în siguranță!

Pentru siguranţa ta, toate plățile sunt procesate în siguranță de Stripe.

Suport dedicat!

Oferim suport premium pentru toți cei care cumpără produsele dezvoltate de noi.